Evenimente

ANUNȚ CONFERINȚĂ FINALĂ SUCEAVA

Proiectul EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, implementat de către Asociația GO-AHEAD București, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 se încheie la finalul lunii februarie 2023.

Eveniment de Conștientizare

Joi, 20 octombrie 2022, începând cu ora 08:30, în Sala King din incinta hotelului Mandachi Hotel & SPA din Suceava, va avea loc al doilea Eveniment de Conștientizare din cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS - Acces egal la educație, organizat de Asociația GO-AHEAD împreună cu Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare.

Conferința de lansare a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Luni, 17 mai 2021, a avut loc în Sala de festivități a Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, Conferința de lansare a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație. La eveniment au participat, alături de reprezentanții celor trei parteneri, directorii celor 14 unități de învățământ implicate în proiect, din cele două județe Neamț și Suceava, inspectori școlari, directori și mass media.