Despre Asociația GO-AHEAD

Asociația GO-AHEAD este o organizație non-guvernamentală înființată în august 2017 a cărei Misiune este schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional). Furnizor autorizat de formare, de informare și consiliere profesională, Asociația GO AHEAD susține DEZVOLTAREA PERSONALĂ și propune un CONCEPT INOVATOR pentru îmbunătățirea rezultatelor educaționale, profesionale și personale.  
Promovăm activ educația de calitate punând accent pe importanța dezvoltării abilităților socio-emoționale și pe integrarea tehnologiei în procesul educațional formal și non-formal prin activități de formare dedicate adulților, profesorilor și viitorilor consilieri, respectiv prin activități de consiliere și dezvoltarea de competențe socio-emoționale dedicate copiilor.
 
Abordăm cu seriozitate și profesionalism proiectele pe care le dezvoltăm și implementăm:

  • formare profesională continuă pentru adulți și profesori
  • coaching și dezvoltare personală pentru elevi, studenți, părinți, cadre didactice
  • consiliere, orientare în carieră a copiilor, tinerilor și adulților
  • formare profesională pentru adulți pentru a deveni Consilieri pentru dezvoltare personală

VIZIUNEA Asociației GO-AHEAD:
Copiii și tinerii noștri vor fi pregătiți să răspundă la provocările secolului 21 având alături de ei mentori, părinți și profesori dedicați cu o pregătire profesională solidă.
 
MISIUNEA Asociației GO-AHEAD:
Schimbarea la nivel educațional (șanse egale la educație, incluziune socială, creșterea calității actului educațional) prin activități de formare și activități de consiliere și dezvoltare de competențe socio-emoționale.

VALORILE Asociației GO-AHEAD:
Prin activitățile propuse de noi demonstrăm că ne-am adaptat perioadei actuale și vrem să perseverăm pentru a împărtăși Viziunea noastră unui număr cât mai mare de persoane.  Prin Colaborare, Comunicare și Integrarea Tehnologiei ne dorim să îi inspirăm pe cei din sistemul educațional.

  • Învățarea consistentă și continuă pe tot parcursul vieții pentru copii și adulți.
  • Dezvoltare socială - Pasiune - Responsabilitate
  • Integritate - Echitate - Inovație – Autenticitate

 
Pentru mai multe informații despre Asociația GO-AHEAD vă rugăm să accesați  www.go-ahead.ro.