Conferința de lansare a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație

Data eveniment
-
Locație
Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț
Descriere

Luni, 17 mai 2021, a avut loc în Sala de festivități a Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” din Piatra Neamț, Conferința de lansare a proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație. La eveniment au participat, alături de reprezentanții celor trei parteneri, directorii celor 14 unități de învățământ implicate în proiect, din cele două județe Neamț și Suceava, inspectori școlari, directori și mass media.
Conferința de lansare a fost găzduită de Inspectoratul Școlar Județean Neamț și s-a desfășurat atât cu prezență fizică în sala de festivități, cât și cu prezență în mediul online prin intermediul platformei ZOOM. Evenimentul a fost transmis LIVE și pe canalul de Youtube al proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație și poate fi vizionată aici.

În cadrul conferinței s-au discutat obiectivele proiectului, rolul fiecărui partener în proiect, cât și activitățile ce vor fi demarate în decursul lunilor ce urmează.

Comunicatul de presă este disponibil aici.

Proiectul este implementat de către Asociația GO-AHEAD București, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare – ASSED, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.