INVITAȚIE CONCURS #CurajulNUareGEN

admin
Sep
08
2022

Proiect derulat de Asociația GO-AHEAD în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția ofi cială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org 

Ce poți câștiga?

Cărti, audio-bookuri, brățări de fitness, aparate foto, căști audio, accesorii pentru activități in aer liber (cort, saci de dormit, etc.

Tema competiției

#CurajulNUareGEN 

Până pe 12 septembrie 2022, participă la concursul lansat de Asociația GO-AHEAD în parteneriat cu Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare, în cadrul proiectului EDURIGHTS4GIRLS – Acces egal la educație, și arată-le tuturor cum vezi tu campania de conștientizare despre egalitate de șanse și egalitate de gen, #CurajulNUareGEN 
Fă un video, postează-l pe contul tău de TikTok sau Instagram, folosește hashtag-urile #curajulNUareGEN,  #edurights4girls, #accesegallaeducatie, #incluziune, #egalitatedegen, #EEANorwayGrants, #ActiveCitizensFund, #haide, #Romania, #activecitizens, dă tag conturilor TikTok și Instagram @edurights4girls în descriere. Dă follow conturilor @edurights4girls, @asociatia.goahead, @acfromania și apoi invită-ți prietenii să te susțină ca să câștigi unul din cele 3 premii puse în joc.

În ce constă materialul cu care mă înscriu?

Un material video, cu o durată de maxim 1 minut, care va fi urcat pe contul de TikTok/ Instagram propriu al concurentului (iar în cazul grupurilor, pe contul de TikTok/Instagram al reprezentantului grupului), având în descriere va avea hashtag-urile #curajulNUareGEN,  #edurights4girls, #accesegallaeducatie, #incluziune, #egalitatedegen, #EEANorwayGrants, #ActiveCitizensFund, #haide, #Romania, #activecitizens și va da tag paginilor TikTok și Instagram @edurights4girls și follow conturilor @edurights4girls, @asociatia.goahead, @acfromania. Se acceptă atât lucrări 100% originale, cât și postări care urmează un trend propus de organizatori. Imaginea care apare în ecranul telefonului reprezintă partea creativă a concursului. (exemplul de parte creativă: apare „persoana/grupul” din cadrul inițial, care organizeaza un dans în stil flashmob sau postare de tip challenge).

Durata competiției

5 septembrie  – 12 septembrie 2022 – Preînscrieri: 

Preînscriere prin următorul FORMULAR pentru unitățile de învățământ din județul Neamț

Preînscriere prin următorul FORMULAR pentru unitățile de învățământ din județul Suceava

13 septembrie – 4 octombrie 2022 – Înscriere: Materialele vor fi încărcate pe conturile de TikTok/ Instagram personale ale participanților (contul trebuie să fie setat pe public) și să aibă în descriere hashtag-urile #curajulNUareGEN,  #edurights4girls, #accesegallaeducatie, #incluziune, #egalitatedegen, #EEANorwayGrants, #ActiveCitizensFund, #haide, #Romania, #activecitizens și tag către paginile de TikTok și Instagram @edurights4girls. Veți da follow conturilor de TikTok și Instagram  @edurights4girls, @asociatia.goahead, @acfromania.

13 septembrie – 4 octombrie 2022 – Perioadă de vot: - Materialele participanților vor fi votate (prin like) de către utilizatorii de TikTok/Instagram (votanții sunt utilizatori TikTok, prieteni ai concurenților, persoane la care postările ajung în mod organic)

5 octombrie – 12 octombrie 2022: Perioadă de jurizare  - Materialele participanților cu cele mai multe voturi vor fi jurizate de un juriu alcătuit din 5 persoane.

17 octombrie – Anunț câștigători județul Neamț: Se anunță câștigătorii în cadrul evenimentului de conștientizare organizat la Piatra Neamț.

20 octombrie – Anunț câștigători județul Suceava: Se anunță câștigătorii în cadrul evenimentului de conștientizare organizat la Suceva.

Cum te înscrii?

Postezi creația pe TikTok/Instagram, dai tag către paginile de TikTok și Instagram @edurights4girls, adaugi următoarele hashtaguri: curajulNUareGEN,  #edurights4girls, #accesegallaeducatie, #incluziune, #egalitatedegen, #EEANorwayGrants, #ActiveCitizensFund, #haide, #Romania, #activecitizens și dai follow conturilor TikTok și Instagram  @edurights4girls, @asociatia.goahead, @acfromania. Toate postările publicate de participanți pe pagina lor de TikTok/Instagram în perioada de înscriere, și care respectă regulamentul oficial al competiției sunt considerate înscrise în competiție.

Câștigă primii 3 participanți ale căror postări adună cel mai mare număr de voturi și sunt notate de juriu în primele 3. Nu uita să îți inviți prietenii să te voteze!